ГРУПНИ

Вежбачи су  подељени  по групама или по нивоу знања, или по узрасту(одвојена је група за децу од 7-14 година) Тренинзи се одржавају сваког радног дана. Кбк Синђелић има  три различите тренажне групе,  почетну, напредну и такмичарску. Понекад,  када тренажни програм тако захтева, напредна и такмичарска група спојене су у једну.

Рад у великим групама има својих мана и својих предности. Највећа мана је што тренер не може да се посвети сваком важбачу понаособ колико је потребно. Самим тим, од вежбача се захтева фокус  на то што тренер прича, разумевање пре свега својих грешака како би оне могле да се исправе.

Предност групног тренинга је енергија која група носи. Лакше је тренирати и давати максимум, када сви око тебе тренирају и дају максимум. Ми у Синђелићу управо из овог разлога захтевамо од свих својих чланова комплетну преданост тренингу. Не желимо да нечија мања посвећеност ремети целокупну енергију групе. Сваки тренинг дај од себе свој  максимум, само тако и никако другачије. Једноставно је!!!

Месечна чланарина је 2500 дин.