НАЈЧЕШЋЕ ПОСТАВЉАНА ПИТАЊА

 

1. Да ли сам превише млад/стар да почнем да тренирам?

-Апсолутно нема  старосних ограничења када говоримо о тренингу у нашем клубу. Постоји група за децу од 7 до 14 година, а сви старији од 14 тренирају заједно. Постоје примери професиоанлних бораца који су почињали да тренирају са 30ак година, нема разлога да неко ко рекреативно жели да тренира уопште и размишља о томе да ли је превише млад/стар!

2. Да ли тренирају девојке код вас?

– Да! Додуше не постоји одвојена женска секција, девојке тренирају заједно са мучкарцима!

3.Шта ми је потребно од опреме за први тренинг, а шта би требао иначе да имам?

– За први тренинг једино добра воља. У првих недељу дана тренинга било би добро да свако од вежбача већ има гуму за зубе и бандажере за руке. Сви могу да користе клупске рукавице и штитнике, али би било добро да после пар месеци тренинга, ако веч видите да вам се свиђа овај спорт и овај тренинг, купите своју опрему(рукавице за спаринг и џак, пре свега због хигијене)

4. Колико траје тренинг?

-Сат времена

5. Колико пута недељно су тренинзи и који су термини?

– Број тренинга односно термина у нашем клубу је прилагођен  броју вежбача. Много већи број људи тренира у периоду од септембра до маја, него у летњим месецима, тако да је и број термина прилагођен томе.  Тренинзи се одржавају и ујутру и увече и у већем делу године, а вежбачи могу долазити и по 6 пута недељно на тренинге. Распоред тренинга који се налази на сајту, увек је важећи и ажурира се на недељном нивоу.  Више информација о тренинзима  на том делу сајта!